Offerte aanvragen

CS 77

Het systeem CS 77 is de nieuwe standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten. Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CS 77 HI en CS 77 HI+ worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen.CS 77 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel, Renaissance en Verborgen Vleugel en biedt bijgevolg een oplossing voor iedere stijl van woning.

In het SUPERIAL systeem kunnen alle standaard soorten ramen, alsook niet-standaard ramen: pivoterende ramen met horizontale en verticale rotatie-as, naar buiten opendraaiende ramen – kantel- en kiep ramen, ramen met een verborgen vleugen en hefschuiframen ontworpen en uitgevoerd worden. De in het systeem beschikbare naar buiten of binnen draaiende opengaande deuren kunnen zowel met een warme thermisch onderbroken drempel, alsook met automatisch dalende drempels uitgerust zijn.

CS77 HI. Super isolerend raam- en deursysteem voor hedendaagse woningen

De CS 77 HI reeks voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen en is de nog beter isolerende versie van de CS 77 reeks. CS 77 HI is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel en Renaissance en biedt bijgevolg een oplossing voor verschillende types woningen.