Offerte aanvragen

Imperial

Dit is een zeer uitgebreid, driekamer raam-deur systeem, geschikt voor de productie van thermisch geïsoleerde ramen en deuren. Als gevolg van de zeer brede waaier van profielen kan het met gemak zowel in nieuw ontworpen als gerenoveerde objecten toegepast worden.

Het systeem is veelzijdig en kan met de overige aluminium systeemen, alsook met stijl en regel systeemen of wintertuinen gecombineerd worden.

In het IMPERIAL systeem kunnen alle standaard soorten ramen, alsook niet-standaard ramen: pivoterende ramen met horizontale en verticale rotatie-as, naar buiten opendraaiende ramen – kantel- en kiep ramen, ramen met een verborgen vleugen en hefschuiframen ontworpen en uitgevoerd worden. De in het systeem beschikbare naar buiten of binnen draaiende opengaande deuren kunnen zowel met een warme thermisch onderbroken drempel, alsook met automatisch dalende drempels uitgerust zijn. Een van de mogelijke uitvoeringsvormen zijn ook draaideuren.

De voordelen

  • Constructie van de profielen – driekamer
  • Constructiediepte – 65 mm (omlijsting) en 74 mm (vleugel)
  • De thermische onderbreking is bovendien uitgerust met Coex afdichtingsrubber die voor betrouwbare dampscherm en lekvrijheid zorgt
  • Beglazing in lijsten van 4 t/m 51 mm
  • Beglazing in vleugels van 13 t/m 59 mm